Rompetrol Rafinare are un nou director economic

439
Rompetrol Rafinare are un nou director economic - rompetrolrafinareare-1461088344.jpg

Articole de la același autor

Rompetrol Rafinare are, începând cu data de 11 aprilie 2016, un nou director economic, în persoana lui Vasile-Gabriel Manole. Acesta a fost numit în funcție în locul lui Giani-Iulian Kacic, care a preluat managementul proiectelor de optimizare și eficientizare a activității companiei Rompetrol Rafinare. 


Vasile-Gabriel Manole a mai deținut funcția de director economic al Rompetrol Rafinare în perioada 1 noiembrie 2010 - 31 mai 2013. 
"Apoi, pe baza experienței acumulate, s-a concentrat pe dezvoltarea și implementarea politicilor și procedurilor din zona financiară pentru companiile din cadrul business unit-ului de upstream al Grupului KMG International. Începând cu iunie 2013, a ocupat postul de director economic al societăților Oilfield Exploration Business Solutions SA și Rompetrol Well Service SA", se arată în documentul transmis de Rompetrol Rafinare către Bursa de Valori București. 


Modificarea în structura de conducere a societății a fost înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5511 secunde