În 2016

Rompetrol a deschis 10 stații noi în Moldova. Carburanții sunt produși la Petromidia

156
Rompetrol a deschis  10 stații noi în Moldova. Carburanții sunt produși la Petromidia - benzinarierompetrolmoldova-1468420914.jpg
Rompetrol Moldova, companie subsidiară a KMG International, a deschis 10 stații în primele șase luni, compania ajungând să opereze o rețea de 75 de puncte de distribuție, în cadrul cărora funcționează 35 de magazine. Compania estimează că până la sfârșitul anului va finaliza lucrările la alte 5 stații, consolidându-și astfel poziția pe piața locală a distribuției de carburanți.

Lucrările au constat în construcția a trei stații noi, cât și modernizarea celor existente, în acord cu elementele conceptului de distribuție lansat de Grupul KMG International în România în 2013. Astfel, pe lângă alinierea tuturor elementelor de identificare a mărcii Rompetrol, au fost construite magazine în cadrul fiecărei stații, iar infrastructura de alimentare a fost modernizată, de la rezervoarele subterane, până la pompele de distribuție a carburanților.

Toate stațiile comercializează exclusiv carburanți de calitate produși la rafinăria Petromidia (gama de carburanți Efix, benzină Premium 95, motorină Euro 5, GPL).

În urma punerii în funcțiune a celor 10 stații, Rompetrol Moldova a contribuit la crearea a 110 locuri de muncă.

Rompetrol Moldova este în topul celor mai mari importatori din Republica Moldova, precum și printre primii 3 distribuitori de carburanți pe segmentul de retail al pieței locale. Rompetrol Moldova are cea mai mare acoperire în municipiul Chișinău, cu peste jumătate din numărul total de stații amplasate în capitală, fiind lider în această zonă față de ceilalți operatori importanți de pe piața produselor petroliere din Republica Moldova.

Pe lângă cele 75 de stații de distribuție, compania mai operează 4 stații proprii care vând exclusiv GPL, un depozit petrolier în Chișinău și un depozit GPL în satul Târnova, Dondușeni.

În 2015, Rompetrol Moldova a achitat drepturi de import și TVA și a efectuat plăți la fondul social și medical de aproximativ 30 de milioane USD.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.507 secunde