Restaurantul Estival din Mamaia, preparate fine și de calitate, la prețuri corecte

850

Articole recomandate

Dacă ajungeți în stațiunea Mamaia la plajă și vreți să mâncați ceva bun și la prețuri corecte nu ocoliți restaurantul Estival. Situat în zona Mamaia Nord, restaurantul dispune atât de terasă, cât și de beach bar, așa că puteți comanda direct de pe șezlong sau vă puteți încheia ziua pe terasa elegantă, cu o bere rece sau o limonadă savuroasă.


Meniul este variat, cu numeroase feluri de supe și ciorbe, grătare, preparate din carne, pui, porc sau legume. Nu lipsesc nici specialitățile din pește, iar, dacă ai poftă de o pizza, aici ai ocazia să mănânci una dintre cele mai bune pe care le vei gusta vreodată. Făcută direct pe vatră, cu blat crocant și cu de toate deasupra, pizza este și alegerea preferată de turiști. Servirea este rapidă, iar localul este curat și îngrijit. 


Ca totul să fie perfect, poți să îți cumperi produse de patiserie și cofetărie, făcute în laborator propriu. Preparate cu gem, vanilie sau ciocolată, însiropate sau foietaje, prețurile sunt pentru toate buzunarele. Meniurile sunt accesibile, atât la mâncare, cât și la băuturi. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4236 secunde