Reduceri finale la City Park Mall, în week-end

285
1
Reduceri finale la City Park Mall, în week-end - reducerifinale-1438013550.jpg

Articole de la același autor

La City Park Mall continuă perioada marilor reduceri pentru pasionații de shopping aflați pe litoral. Cele peste 150 de magazine din cadrul centrului comercial au pregătit reduceri spectaculoase la colecțiile de sezon și se apropie cu pași repezi de soldările finale din acest week-end, când prețurile vor fi tăiate chiar și cu 90 la sută pentru unele produse.


Clienții City Park Mall își pot crea zilele acestea ținute de vară complete, având posibilitatea să economisească sume importante prin cumpărarea produselor dorite în plină campanie de reduceri. Spre exemplu, o rochie poate fi achiziționată acum la prețul de 59 lei (redusă de la 159 Lei), o cămașă bărbătească la doar 70 lei (preț redus de la 160 lei), o pereche de jeanși poate fi cumpărată cu 59 lei (preț inițial de 159 lei), iar costul unei genți este redus de la 199 lei, la 79 lei.


Mai mult, cei care își fac cumpărăturile până pe 20 august la City Park Mall, vor fi răsplătiți cu premii instant și vouchere de cumpărături. Astfel, vizitatorii centrului comercial care cumpără produse în valoare de minimum 300 de lei, vor primi un voucher în valoare de 30 de lei, pe care îl vor putea utiliza în magazinele preferate precum: Benvenuti, Bata, Bershka, Zara, Musette, Guess, Sport Vision, Cellini sau Noriel din cadrul centrului comercial. Cumpărăturile cu valori cuprinse între 50 și 299 de lei din magazinele din mall vor aduce clienților premii surpriză, printre care vouchere în valoare de 50 lei care pot fi utilizate la City Bistro Cafe, vouchere Subway și alte premii de vară atractive, precum sticle termorezistente și loțiuni de plajă.


Comentează știrea

Haha
28 iulie 2015
Maritimo

Castigam si ghivece cu boschei din parc ?? Care a disparut !!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4925 secunde