Reduceri de prețuri la Trenurile Zăpezii

175
Reduceri de prețuri la Trenurile Zăpezii - reduceridepreturi-1455906749.jpg

Articole de la același autor

Chiar dacă nu prea mai este zăpadă la munte, tot mai putem să profităm de ofertele la Trenurile Zăpezii 2016. Oferta de călătorie este valabilă până la finele lunii februarie, cu reduceri tarifare la trenurile care au ca destinație sau punct de plecare ori tranzitează stațiunile montane de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei, Petroșani (pentru stațiunile Straja și Parâng) și Piatra Neamț.

Reducerile se acordă pentru toate trenurile din aceste zone. Astfel, puteți lua bilete cu 25 la sută reducere pentru călătorii cu punct de sosire sau plecare una din stațiunile montane de pe ruta Sinaia - Brașov sau din Vatra Dornei, Vatra Dornei Băi hc, Petroșani și Piatra Neamț. Reducerea este valabilă de luni până joi, la clasa a doua. 25 la sută reducere este și pentru biletele din zilele de vineri, sâmbătă, duminică și sărbătorile legale pentru călătoriile cu punct de sosire sau plecare din stația Petroșani, cu trenurile IR 1827 și IR1828 Caracal - Târgu Jiu - Petroșani și retur, la clasa a doua. De asemenea, putem cumpăra bilete cu 31 până la 56 la sută mai ieftine în toate zilele săptămânii, la trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei, pe rute între Sinaia - Brașov și retur.

De exemplu, pe ruta București - Piatra Neamț, prețul biletului cu această ofertă este de 58,9 lei, cu 19,6 lei mai puțin față de prețul întreg, iar, pentru Constanța - Petroșani, pre-țul biletului este de 75,75 de lei, cu 25,2 lei mai puțin față de prețul întreg. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.6141 secunde