Redescoperă-ți frumusețea narurală! Sofa Maison de Beaute

264
1

Articole recomandate

Vă așteptăm în cadrul Clinicii de înfrumusețare Sofa Maison de Beaute, în Constanța, Bd. Alexandru Lapusneanu 73, cu cele mai eficiente tratamente, cele mai noi tehnologii, aparatură de top, cu un timp de recuperare minim și fără efecte adverse!




Sofa Maison de Beaute este prima clinică medical-estetica din Constanța, cu o importantă investiție tehnologică. Procedurile oferite de Sofa Maison de Beaute se găsesc doar în locații premium și sunt recomandate la nivel mondial de vedete, medici esteticieni și persoane publice.



O parte dintre tratamentele faciale regăsite în cadrul Clinicii Sofa Maison de Beaute:

Tratamentul de hidrodermoabraziune Hydrafacial, conceput pentru a conferi tenului o îngrijire completă! Este o procedură non-invazivă, ce combină beneficiile hidrodermoabraziunii, a peelingului chimic soft și a extracției mecanice realizate fără durere, adăugând totodată aportul unor substanțe speciale care conțin acid hyaluronic, antioxidanți și peptide.




Tratamentul Intraceuticals, un tratament de hidratare intensă a tenului și de prevenție a ridurilor, un veritabil fenomen care a strâns în jurul său extrem de mulți adepți. Fiind singura modalitate non-invazivă de a introduce acid hialuronic în derm și o alternative la injectările cu acid hialuronic sau botox, Intraceuticals a câștigat încrederea pacienților din întreaga lume!


Alături de aceste tratamente faciale de top, se regăsește la loc de onoare și aparatul Etwo, oferind un tratament non-invaziv de rejuvenare facială, un lifting instant, fără durere și timp de recuperare! Suplimentar, tratează ridurile profunde și cicatricile!

Printre tratamentele corporale, enumerăm:

Venus Legacy, reprezintă o soluție ideală și non-chirurgicală de tratare a celulitei și reconturarea zonelor corpului cu probleme de laxitate și depozite de grăsime.

Criolipoliza Cooltech oferă cea mai eficientă metodă non chirurgicală de reducere a stratului de grăsime, înghețând celulele adipoase prin intermediul unui sistem de răcire controlat, la -8°C, astfel încât pielea nu are deloc de suferit.

Velasmooth utilizează tehnologia elos ce a revoluționat piața estetică, fiind prima și singura solutie inovatoare ce combină 4 tehnologii: energia optică infraroșie, radiofrecvența bipolară, vacuumul pulsat și mobilizarea mecanică profundă pentru remodelare corporala, scăderea în circumferință și tratamentul celulitei.

Epilarea definitivă SPL, extrem de populară în rândul pacienților, este realizată cu aparatul Yperion, eliminând cu succes grija pentru firele de păr nedorite!



Drenajul Limfatic, îmbinat cu metodele preferate de slăbire, asigură rezultate rapide și eficiente. Prin sistemul limfatic sunt eliminate toxinele din organism, fiind una din metodele preferate în tratamentele de slăbire. Un sistem sanguin deficitar și reducerea drenajului natural din organism duc la acumulări de grăsime, la retenția apei în organism, pielea pierzându-și elasticitatea, favorizând apariția celulitei prin umflarea celulelor grase.




Alături de specialiștii din cadrul Echipei Sofa Maison de Beaute, identificăm soluțiile ideale de tratament, personalizate pentru fiecare pacient. Oferim cu drag toată atenția noastră și vă mulțumim pentru feedback-ul pozitiv pe care îl primim zilnic din partea celor ce ne trec pragul.



Pentru că frumusețea este o stare de bine!

Echipa Sofa Maison de Beaute




Comentează știrea

mariana
11 august 2017
Sofa

Va recomand sa apelati cu incredere la aceasta clinica. Veti observa imbunatatiri dupa prima sedinta.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9028 secunde