RAJA. Vezi aici ce zone din Constanța rămân fără apă rece

213
1
RAJA. Vezi aici ce zone din Constanța rămân fără apă rece - lla1453984082-1460375577.jpg

Articole recomandate

Pentru înlocuirea unui tronson din magistrala de alimentare cu apă, cu diametrul de 800 mm, de pe bulevardul Aurel Vlaicu, dar și înlocuirea a două vane pe strada Vârful cu Dor, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile miercuri, 13 aprilie, în intervalul 1.00 - 18.00. 


Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din cartierele Medeea, CET, Anda, Km 4-5, Km 4, Anda, Doraly, Viile Noi, Km 5, Abator, Poarta 6, Palas și 2 Cocoși, consumatorii din zonele Metro 2 - Auchan - Practiker, Gară, Industrială, Intim - Salvare, Gară - Cuget Liber - Hotel Maria, I.C. Brătianu - blocurile Petroconst - Cora și zona de blocuri de pe aleea Garofiței, cei de pe străzile Caraiman, Nicolae Filimon, Interioară 1, Interioară 2, Interioară 3 și Interioară 4, cei din perimetrul delimitat de străzile Șoseaua Mangaliei - Amurgului - Micșunelelor - Mugurului - Șoseaua Mangaliei, cei din perimetrul din cartierul Coiciu delimitat de străzile Poporului - Trandafirului - Biruinței - Fulger - Dumitru Marinescu - Ion Roată - Poporului.
 
Având în vedere faptul ca magistrala alimentează și stația de pompare Bifurcație Cumpăna, care asigură o parte din necesarul de apă potabilă pentru Cumpăna, Lazu și Agigea, abonații din aceste localități vor avea pe perioada lucrărilor apă cu presiuni scăzute.
"Ne cerem scuze față de consumatorii care vor suferi de lipsa apei potabile și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți abonații afectați de această oprire să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei", precizează purtătorul de cuvânt al RAJA, Irina Oprea.


Comentează știrea

bobo
13 aprilie 2016
Interventii

Este vorba de celebra lucrare de la intersectia AV cu Industriala/Cumpenei, unde s-au inceput lucrarile acum 1 an. Si desigur, nu s-a terminat. Zile intregi nu era nicio miscare, iar contractorul general a tot subcontractat, facandu-si aparitia o colectie de Gigei si Dorei de prin Ardeal, care, saracii, nu stiu ce sa faca. Au dat gauri, au mesterit vreo 6 luni, au astupat, apoi si-au dat seama ca au uitat un mastodont de bagat in pamant, iar eu spart, etc. Povestea continua!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9666 secunde