RAJA. Vezi aici când se oprește apa rece în localitatea Eforie Sud

104
1
RAJA. Vezi aici când se oprește apa rece în localitatea Eforie Sud - sistareapa-1454922922.jpg

Articole de la același autor

Pentru executarea lucrărilor de racordare a rețelei de alimentare cu apă cu diametrul de 250 mm, la sistemul centralizat de distribuție din localitatea Eforie Sud, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile mâine, între orele 8 și 18.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din Eforie Sud, de pe străzile Munteniei, Transilvaniei, Ioan Vodă cel Cumplit, Mihai Viteazu și Cantacuzino.

Lucrările executate fac parte din POS Mediu, contractul de lucrări Reabilitare și extindere rețele apă/canal, reabilitare stații de pompare apă potabilă și apă uzată - localitatea Eforie", în valoare de 19,4 milioane lei, din care SC RAJA SA asigură o cofinanțare de 5,55 milioane lei. În cadrul acestui proiect, stația de pompare a localității Eforie Nord, a fost reabilitată total, instalațiile aferente obiectivului având o vechime de peste 35 de ani. Proiectul cuprinde și extinderea și reabilitarea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare pe o lungime de aproape 25 km în Eforie Sud și Eforie Nord.

"Ne cerem scuze față de abonații afectați și îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această oprire să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei", precizează reprezentanții instituției.

Comentează știrea

Judithuseni
11 februarie 2017
k7e9ykdb

wh0cd484814 Viagra Online

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3002 secunde