RAJA va monitoriza prin satelit rețeaua de apă!

336
1
RAJA va monitoriza prin satelit rețeaua de apă! - apapotabila1433228892-1463668483.jpg

Articole de la același autor

În mai puțin de două săptămâni, RAJA Constanța va putea să vadă din satelit rețeaua din subteran, pentru a evita pierderile de apă. Anunțul a fost făcut astăzi de directorul general al companiei constănțene, Felix Stroe, după ce a fost semnat un contract de colaborare cu firma Utilis din Israel, singura care deține softul respectiv.


"Este vorba despre o tehnologie de vârf pe plan mondial, care ne va ajuta să reducem pierderile de apă din sistem. Acestea se situează în prezent la aproximativ 30 la sută, dar sperăm să le reducem la 10 la sută", a explicat directorul RAJA.


Fondatorul companiei Utilis, Elly Perets, este tânărul care a inventat softul ce permite vizualizarea rețelelor de apă cu ajutorul sateliților, este român și a plecat cu familia în Israel în urmă cu 27 de ani,


Comentează știrea

constantean
19 mai 2016
golanie

Securistilor ar fi bina sa va luati catrafusele si sa parasiti compania. Ticalosilor platim apa de parca ne livrati Borsec pe conducta. Ce cloaca infractionala. In astia nu intra nici dracu. Acolo in RAJA sunt o adunatura de securisti, sristi, procurori, judecatori, amante, cumnati, fini, frati, surori ... Blestematilor, ce faceti voi cu banii?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3116 secunde