RAJA oprește apa în localitatea Techirghiol

154
RAJA oprește apa  în localitatea Techirghiol - apatechirghiol-1442425596.jpg

Articole de la același autor

Pentru executarea lucrărilor de racordare a conductelor principale de alimentare cu apă din localitatea Techighiol, la sistemul centralizat de distribuție, lucrări executate în cadrul Programului Operațional Sectorial de Mediu, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile timp de opt ore, începând de joi seara, 17 septembrie, de la ora 22, și până vineri dimineața, 18 septembrie, la ora 6. Vor fi afectați de lipsa apei potabile toți abonații din localitatea Techirghiol.

Lucrările executate fac parte din POS Mediu, contractul de lucrări "Reabilitare și extindere rețea de apă, rezervor nou, extindere și reabilitare rețea canalizare și reabilitare stație de pompare ape uzate în localitatea Techirghiol", în valoare de 14,16 milioane lei, din care SC RAJA SA asigură o cofinanțare de 4,05 milioane lei.

"În cadrul acestui proiect, conducta de aducțiune ce asigură alimentarea cu apă a localității a fost reabilitată pe o lungime de șase kilometri, iar rețelele de alimentare au fost extinse cu 3,4 km. Mai mult, în cadrul Complexului de Pompare Te-chirghiol se construiește un rezervor nou de înmagazinare apă, cu un volum de 1.500 metri cubi, ce va asigura apa potabilă abonaților din oraș și în cazul apariției unor avarii, ce implică întreruperea furnizării apei potabile pe conducta principală de alimentare a localității. Pe partea de canalizare, sistemele vor fi extinse sau reabilitate pe o lungime de aproape șase kilometri", explică purtătorul de cuvânt al RAJA, Irina Oprea. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 15 Septembrie 2015
Stire din Social : Atenție, se oprește apa la Constanța!
Marţi, 15 Septembrie 2015
Stire din Social : Techirghiol, opt ore fără apă
Pagina a fost generata in 0.464 secunde