RAJA modernizează rețelele. Constanța și mai multe localități rămân fără apă

332
RAJA modernizează rețelele. Constanța și mai multe localități rămân fără apă - rajamodernizeazaretelele-1429450024.jpg

Articole de la același autor

Consumatorii din mai multe localități, inclusiv municipiul Constanța vor fi lipsiți de apă rece, mâine, timp de câteva ore.

Pentru executarea lucrărilor de racor-dare a conductei principale de alimentare cu apă, din zona Butoaie - stațiunea Mamaia, la sistemul centralizat de distribuție, S.C. RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile marți, 21 aprilie, între orele 3,00 și 11,00. Vor fi afectați consumatorii din zonele Mamaia Nord, Mamaia Sat, Depozitul 10, Bateria de Coastă și Tabăra de Copii Năvodari. Lucrările executate fac parte din proiectul "Promenada Turistică Mamaia", derulat de Primăria muni-cipiului Constanța.

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de aducțiune apă potabilă, cu diametrul de 450 mm, în zona localității Ovidiu, S.C. RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile marți, 21 aprilie, în intervalul 8,00 - 18,00. Astfel, o parte din abonații din localitatea Ovidiu, consumatorii de pe partea stângă pe sensul de mers Constanța - Ovidiu, de la Clinica OCH și până la ieșirea din localitate vor fi lipsiți de apă potabilă în intervalul menționat.

Tot pentru executarea unor lucrări de racordare a rețelei nou montate la sistemul centralizat de distribuție, S.C. RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei și în mai multe zone din localitatea Agigea. Astfel, miercuri, 22 aprilie, în intervalul 00,00 - 14,00, vor fi afectați consumatorii din zona Biserică și cei din perimetrul delimitat de străzile Șoseaua Mangaliei - străzile Nicolae Titulescu - Ion Creangă - Vlad Țepeș. Lucrările executate fac parte din POS Mediu, contractul de lucrări "Extinderea și reabilitarea rețelei de apă potabilă și de canalizare și o stație de pompare ape uzate nouă - localitatea Agigea", în valoare de 9,56 milioane lei, din care S.C. RAJA S.A. asigură o cofinanțare de 2,73 milioane lei. În cadrul acestui proiect, rețeaua de apă a fost reabilitată pe o lungime de 2,7 km și extinsă cu 6,08 km. Pe partea de canalizare, sistemele au fost reabilitate sau extinse pe o lungime de 11,5 km. Proiectul mai cuprinde și realizarea unei stații de pompare noi în zona de est a localității.  

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 18 Aprilie 2015
Stire din Social : Atenție, se oprește apa!
Miercuri, 08 Aprilie 2015
Stire din Social : "Școala altfel" la RAJA Constanța
Pagina a fost generata in 0.3104 secunde