RAJA. Localitatea Ovidiu rămâne fără apă

91
1
RAJA. Localitatea Ovidiu rămâne fără apă - apasistata794x528-1429436737.jpg

Articole de la același autor

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de aducțiune apă potabilă, cu diametrul de 450 mm, în zona localității Ovidiu, S.C. RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile marți, 21 aprilie, în intervalul 8,00 - 18,00.

Astfel, o parte din abonații din localitatea Ovidiu, consumatorii de pe partea stângă pe sensul de mers Constanța - Ovidiu, de la Clinica OCH și până la ieșirea din localitate vor fi lipsiți de apă potabilă în intervalul menționat.

"Ne cerem scuze față de abonații afectați de aceste opriri de apă și îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorilor care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de aceste opriri să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei",precizează reprezentanții RAJA.



Comentează știrea

filip
21 aprilie 2015
raja

cei de la raja mai bine spuneau ca apa in localitatea vovidiu va fi oprita pe o perioada nedeterminata pentru ca intervalul pe care l_au dat nu este valabil;la ora 18 trebuia sa asigure apa pentru consumatori dar este aproape ora 24 si apa este tot oprita;

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 18 Aprilie 2015
Stire din Social : Atenție, se oprește apa!
Pagina a fost generata in 0.5129 secunde