RAJA exportă apă din Constanța în țările arabe

517
1
RAJA exportă apă din Constanța în țările arabe - rajaexporta-1397750717.jpg

Articole de la același autor

După ce a ajuns să furnizeze apă potabilă în șase județe ale României și 80 la sută din Republica Moldova, RAJA Constanța va exporta apă în țările arabe. 
Anunțul a fost făcut de directorul general al RAJA, Felix Stroe, care a mai spus că în perioada următoare societatea va îmbutelia apă și o va vinde agenților economici din turism și alimentație publică. 
"Avem două proiecte foarte importante. Într-unul vom exporta apă către două țări arabe, iar în celălalt vom îmbutelia apă pentru agenții economici din turism. Apa plată va fi îmbuteliată în sticlă de culoare albastră și va avea o etichetă frumoasă pe care va scrie «RAJA». De asemenea, suntem în tratative cu două țări arabe foarte bogate, una este Qatarul, care vor să cumpere vapoare cu apă de la noi. O vom vinde la preț bun, mult mai bun decât cel de aici. În prezent, căutăm soluție pentru a transporta apa de la Medgidia, acolo unde avem cea mai bună apă din țară, până în Portul Constanța", a declarat Felix Stroe. 


Comentează știrea

Marian
19 aprilie 2014
apa in Constanta

Cea mai scumpa apa si cea mai scumpa gigacalorie din Romania, in Constanta ! Dar si cel mai darnic primar, adica el dă de la el, un kil de malai, unul de faina, unul de ulei...., pensionarilor ( era să zic cu drept de vot). Măi să fie-n pălărie !...

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 18 Aprilie 2014
Stire din Social : De ce nu scade prețul la apă
Joi, 17 Aprilie 2014
Stire din Social : Ce program  au casieriile RAJA
Joi, 17 Aprilie 2014
Stire din Social : Cum alegi bona perfectă
Pagina a fost generata in 3.7064 secunde