RAJA. 11 fântâni arteziene au fost puse în funcțiune

226
RAJA. 11 fântâni arteziene au fost puse în funcțiune - fantanaartezianaparctomis2414664-1471864732.jpg

Articole de la același autor

11 dintre fântânile arteziene din Constanța au fost, în sfârșit, puse în funcțiune. Este vorba despre fântâna din fața Muzeului de Artă, Bazinul "Cascadă" și Bazinul "Pescarii" din zona Faleză Cazino Constanța, fântâna din Parcul Teatrului "Oleg Danovski", fântâna din Parcul Tomis II, bazinul de apă din Parcul Casei de Cultură, fântâna din zona Dacia, bazinul ornamental de la hotel Sulina, din stațiunea Mamaia, bazinul ornamental de la hotel Meridian, tot din Mamaia, fântâna din Piațeta Cazinoului și fântâna din parcul Far. Lucrările au constat în repararea instalațiilor electrice, a pompelor, a țâșnitorilor și a sistemelor de alimentare cu apă, dar și în igienizarea bazinelor. 


Pentru sezonul estival următor, RAJA anunță că va efectua reparații capitale la nivelul acestor obiective, cu refacerea hidroizolației, a finisajelor și a elementelor structurale, activități de îmbunătățire a eficienței pompelor de recirculare a apei, a sistemelor de filtrare și de refacere a instalațiilor de iluminat. 


În perioada următoare, echipele RAJA care lucrează la întreținerea și reabilitarea acestor fântâni, vor pune în funcțiune și bazinul din zona Policlinicii II.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6844 secunde