RADET somează asociațiile să-și achite datoriile

187
1

Articole de la același autor

Regia Autonomă de Distribuire a Energiei Termice (RADET) anunță reprezentanții asociațiilor de locatari/proprietari că își pot ridica, începând de astăzi și până vineri, 11 august, facturile fiscale aferente lunii iunie de la punctele termice.

Începând de luni, 14 august, facturile fiscale pot fi ridicate doar de la sediul RADET Constanța, din strada Badea Cârțan nr. 14 A, de la Biroul Facturare, în intervalul orar 8.00 – 16.30.

Pe această cale, RADET face apel la reprezentanții asociațiilor debitoare să facă demersurile necesare pentru achitarea datoriilor. 

Comentează știrea

VASILICA
15 noiembrie 2017
RADET

LOCUIESC INTR-UN BLOC UNDE AVEM 2 PARAZITI CARE NU-SI PLATESC INTRETINEREA DE ANI BUNI CAND SPUN NU-SI PLATESC CHIAR NU AU MAI ACHITAT 1 LEU SI NOI RESTUL CU TOATE GRUTATILE INERENTE CRIZEI DESI MAJORITATEA SUN PENSIONARI INCERCAM SA FIM LA ZI CU INTRETINEREA. DESI AM DAT IN JUDECATA O FAMILIE CARE A ACUMULAT O SUMA IMENSA SE PARE CA JUDEACATORII SI LEGEA SUNT IPOTENTI IN ACESTE CAZURICE MAI PUTEM FACE NOI ,ASOCIATIA ..CULMEA TOT EI AU FACUT FEL SI FEL DE RECLAMATII..DE TOT FELUL. DATI NE SUGESTII CUM SA SCAPAM DEPARAZITII CARE NU-SI PLATESC DE ANI BUNI INTRETINEREA PENTRU CEEA CE FOLOSESC CU NERUSINARE SI NOI NU AVEM SE PARE CE LE FACE DECAT SA SPERAM CA JUDECATORILOT CU PUTINA IMAGINATIE SE POT PUNE SI IN LOCUL NOSTRU..SI SA FACA DREPTATE !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8162 secunde