Rabla Clasic și Rabla Plus! A fost prelungit termenul de depunere a actelor

302
Rabla Clasic și Rabla Plus! A fost prelungit termenul de depunere  a actelor - programulrabla-1481562547.jpg

Articole de la același autor

Dacă nu ați reușit încă să vă strângeți actele și să le depuneți pentru a vă cumpăra o mașină nouă cu tichetul de la cea veche, mai aveți timp până săptămâna viitoare. Data limită pentru înscrierea persoanelor fizice și juridice la producătorii validați în cadrul Programelor Rabla Clasic și Rabla Plus a fost prelungită până la 20 decembrie 2016 inclusiv.

În cadrul Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto național (Rabla Clasic), valabilitatea notei de înscriere este de 120 zile, fără a depăși data de 27 decembrie 2016, iar pentru Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante și eficiente din punct de vedere energetic (Rabla Plus), valabilitatea notei de înscriere nu va depăși data de 27 decembrie 2016. Data stabilită pentru depunerea ultimei cereri de decontare în cadrul ambelor programe este 27 decembrie 2016.

De asemenea, a fost introdusă posibilitatea prelungirii până la data de 31 mai 2017, a valabilității contractelor de finanțare nerambursabilă încheiate de către producătorii validați cu Administrația Fondului pentru Mediu, precum și posibilitatea depunerii a două cereri de decontare în cursul lunii decembrie 2016: în data de 15 decem-brie 2016 și în data de 27 decembrie 2016.

Producătorii validați care doresc să beneficieze de prelungirea valabilității contractelor pentru finanțare nerambursabilă și modificarea termenelor pentru depunerea cererilor de decontare sunt invitați la sediul AFM pentru semnarea actelor adiționale, joi, 15 decembrie, între orele 9 și 16. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6339 secunde