Program special la instituțiile statului

243
Program special  la instituțiile statului - programinstitutii-1484929055.jpg

Articole de la același autor

Direcția Publică Județeană pentru Evidența Persoanelor Constanța va avea program special zilele acestea. Astfel, Serviciul de Stare Civilă - Decese va fi închis în zilele de 23 și 24 ianuarie, urmând ca declararea deceselor să se facă, exact ca și până acum, în termen de trei zile de la data încetării din viață a persoanei.

Totuși, în cazul decesului unei persoane de etnie musulmană, angajații instituției se vor deplasa la sediu pentru înregistrarea acestuia.

Și Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Constanța, Inspectoratul Teritorial de Muncă și Casa Județeană de Pensii vor fi închise în acest interval de timp, urmând ca acestea să se redeschidă miercuri, 25 ianuarie, începând cu ora 08.00. Pentru decese, rudele persoanelor decedate vor putea ridica ajutoarele abia în cursul săptămânii viitoare. De acești bani pot beneficia persoanele care fac dovada că au suportat cheltuielile ocazionate de deces și care pot fi soțul supraviețuitor, copilul, părintele etc. În prezent, cuantumul ajutorului de deces este în valoare de 2.681 lei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 21 Ianuarie 2017
Stire din Social : Se redeschide ghișeul SPIT din Vivo
Sâmbătă, 21 Ianuarie 2017
Stire din Social : Oficiile poștale, închise pe 24 ianuarie
Sâmbătă, 21 Ianuarie 2017
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end, la Constanța
Pagina a fost generata in 2.058 secunde