Probleme cu scurgerile de apă? Gama Regalli vă oferă cele mai bune sfaturi, dar și servicii

375
Gama Regalli SRL este o societate care se ocupă exclusiv cu lucrări de hidroizolații, de toate tipurile, folosind cele mai eficiente materiale, tehnici și echipamente ultramoderne. Tribunalul și Curtea de Apel Constanța (4.000 mp), Spitalul de Oase Eforie Nord (3.500 mp), Complex Hotelier Comandor, Amiral, Orfeu (7.000 mp), Vila Fabriția din Eforie Nord (500 mp) și blocul nou de garsoniere din Eforie Nord (1.200 mp), reprezintă doar câteva dintre lucrările care recomandă Gasa Regalli drept un ajutor de nădejde, ce inspiră seriozitate și calitate. 




În total, vorbim despre peste 16.000 de mp de lucrări executate anual. În continuare, cu sprijinul celor de la Gama Regalli, vă vom oferi câteva sfaturi în domeniul hidroizolațiilor. 


Hidroizolația clasică se mai numește și hidroizolație cu membrană bituminoasă și este cea mai cerută de clienți datorită raportului calitate-pret, cu o garanție de până la 15 ani. Deoarece pe piață au apărut tot mai multe materiale pentru hidroizolare performante și membranele bituminoase au evoluat privind calitatea acestora. Datorita acestor evoluții, constructorul trebuie să aleaga doar tipul de membrană și tehnica de aplicare optimă pentru lucrarea sa.




Hidroizolația poliuretanică are avantajul că se aplică ușor cu pensula sau pulverizatorul și are o garanție de până la 20 de ani. Sistemele de hidroizolații poliuretanice fac parte din categoria celor lichide și reprezintă o metodă revoluționară de hidroizolare a oricăror suprafețe. Pelicula obținută este flexibilă și asigură o etanșare perfectă la rosturi sau îmbinări. Rezultatele finale asigură o durabiliate îndelungată a hidroizolației.




Hidroizolația PVC este un tip de hidroizolație ecologică cu aplicare la rece și cu aderență foarte bună de suport. Aceasta prezintă rezistență sporită la scurgeri, întinderi, la temperaturi scăzute sau ridicate și împotriva razelor UV.


Reparațiile sau stoparea anumitor infiltrații de apă se referă la tipurile de lucrări urgente sau provizorii. Cele mai frecvente interventii sunt reparațiile auxilare la hidroizolații cu membrana bituminoasă, poliuretanică sau PVC, înlocuirea scurgerii pluviale sau schimbarea țevii și a cotului până în apartament. De asemenea, reparațiile sunt necesare la infiltrații la pervazuri sau la glafuri de exterior, dar și la infiltrații la balcoane sau la pereții verticali exteriori. Aceste tipuri de infiltrații se stopează cu ajutorul unor materiale speciale de hidroizolare și etanșare.


Există soluții și pentru hidroizolarea fundațiilor, subsolurilor sau a pivnițelor, în funcție de tipul sau modul infiltrației. Spre exemplu, în unele cazuri se impune soluția de aplicare a unei soluții lichide sau a unei membrane hidroizolante pe pereții exterior, în fața inițială a construcției. Mai există o altă soluție de a stopa infiltrațiile prin fisuri, prin aplicarea unei membrane lichide care se cristalizează, ce se aplică pe pereții interiori și pe pardoseală. 


În zonele cu ploi abundente se impune drenarea pe exterior, cu ajutorul unui sistem construit pe peretele exterior care deviază apa într-un sistem de drenaj la sol sau în canalizare. În ceea ce privește bazinele de apă, hidroizolații trebuie să fie suficient de elastice pentru a rezista la contractările și dilatările bazinului. De asemenea, la astfel de lucrări se folosește un mortar hidroizolant din care rezultă o membriană continuă și unitară, absolut impermeabilă, cu rezistență mare la suport. 


Puteți contacta reprezentanții firmei Gama Regalli la sediul firmei de pe strada Amzacea, nr. 16, din municipiul Constanța, la adresa de email [email protected] sau la telefon 0724.414.841. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0191 secunde