Pregătiți-vă umbrelele! Iată cum va fi VREMEA săptămâna aceasta, la Constanța!

357
Pregătiți-vă umbrelele! Iată cum va fi VREMEA săptămâna aceasta, la Constanța! - ploiumbrele-1351504830.jpg
Scoateți hainele groase din șifonier pentru că toamna și-a intrat în drepturi. Potrivit ANM, vremea în această săptămână se anunță o vreme instabilă, cu nori, vânt, ploi și temperaturi scăzute. Cu toate acestea, va fi și o zi cu soare.

Luni vremea este închisă și rece, la Constanța. Plouă moderat, vântul bate cu putere, dinspre sud-vest. Meteorologii prognozează o temperatură maximă de 18 grade Celsius. Peste noapte va continua să plouă moderat, vântul va mai slăbi în intensitate, iar minima termică va atinge 9 grade Celsius.

Marți, 30 octombrie, vor fi din nou precipitații și vânt puternic. Se va răci însă considerabil, până pe la 11 grade Celsius. Noaptea va fi cer variabil cu lună și vor apărea din nou condiții de ploaie. Mercurul din termometre va coborî până pe la 6 grade Celsius.

Miercuri, 31 octombrie, este posibil să vedem ceva soare, dar cerul va fi variabil, cu ploaie. Vântul doar va adia ușor, dinspre vest, iar minima termică prognozată va fi de 11 grade Celsius. Peste noapte norii se vor risipi, vântul va mai crește în intensitate, iar temperatura va fi de 10 grade Celsius.

Joi, 1 noiembrie, meteorologii anunță cer variabil, cu soare, vânt slab, dinspre sud-est și o maximă termică de 19 grade Celsius. Noaptea vor începe însă din nou ploile. Termometrele vor indica minimum 15 grade Celsius.

Vineri, 2 noiembrie, vremea va fi înnorată, însă destul de caldă, cu o maximă de 20 de grade Celsius. Peste noapte însă precipitațiile se vor înteți.

Sâmbătă, 3 noiembrie, va continua să plouă și va fi ceva mai frig, cu doar 16 grade Celsius. Sâmbătă noapte va fi lună cu cer variabil, iar mercurul din termometre va coborî până pe la 10 grade Celsius.

Duminică, 4 noiembrie, vom vedea, în sfârșit soarele. Cerul va fi senin, dar nu se va încălzi, prea mult, fiind prognozate temperaturi de 15 – 16 grade Cellsius. Peste noapte cerul va fi variabil, cu o minimă termică de 8 grade Celsius.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 29 Octombrie 2012
Stire din Social : Vin ploile și frigul, la Constanța
Sâmbătă, 27 Octombrie 2012
Stire din Social : Cum va fi vremea, în week-end, la Constanța
Sâmbătă, 27 Octombrie 2012
Stire din Social : Cum va fi vremea duminică, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.2802 secunde