Prăpăd la Constanța. Cod portocaliu de ploi și furtuni violente

341
Prăpăd la Constanța. Cod portocaliu de ploi și furtuni violente - vremea-1476199072.jpg

Articole de la același autor

Administația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o informare cod portocaliu de ploi, însemnate cantitativ, precum și intensificări ale vântului, în județul Constanța și în tot sud-estul țării. 


Potrivit meteorologilor, codul portocaliu de ploi și furtuni este valabil până în această seară, în jurul orei 20:00. În județul Constanța, se vor cumula cantități de apă ce vor depăși 50-60 l/mp și pe arii restrânse 80-90 l/mp. Avertizarea de cod portocaliu este valabilă pentru toată regiunea de sud-est a țării. 


Nici restul regiunilor nu vor scăpa de precipitațiile abundente, meteorologii anunță că în restul țării persistă codul galben de furtuni și ploi abundente. Temperatura a scăzut cu câteva grade, iar pe parcursul zilei de astăzi, la munte, vor predomina ninsorile, în special la altitudini mari. Maxima zilei va atinge 18 grade Celsius, la Constanța, iar în zilele ce vor urma, ploile vor fi însoțite de temperaturi scăzute, valorile termice fiind cuprinse între 7 și 17 grade. Vineri, cerul se va lumina și chiar va apărea soarele, însă valorile termice vor scădea semnificativ. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 12 Octombrie 2016
Stire din Social : Locuri de muncă vacante în străinătate
Miercuri, 12 Octombrie 2016
Stire din Social : Unde se oprește curentul electric
Miercuri, 12 Octombrie 2016
Stire din Social : Auchan,  la ceas aniversar
Pagina a fost generata in 0.9925 secunde