Poșta Română deschide puncte de lucru în Italia

179
1
Poșta Română deschide puncte de lucru în Italia - protocolposta-1437756692.jpg

Articole de la același autor

Românii din Italia ar putea avea la dispoziție mai multe puncte de lucru ale Poștei Române, chiar în zonele în care locuiesc. Camera de Comerț și Industrie a României în Italia (CCIRO Italia) și Poșta Română au semnat, zilele trecute, un protocol de colaborare, prin care își propun să elaboreze programe și servicii destinate comunității românilor din Italia. Serviciile Poștei Române vor veni astfel în sprijinul celor peste un milion de români și 46.000 de firme românești din Italia.


Prin semnarea acestui protocol, Poșta Română își manifestă intenția fermă de a prospecta oportunitățile de afaceri de pe piața italiană, oferind, prin intermediul CCIRO Italia, servicii cu caracter profesional comunității românești și antrepre-norilor italieni. La rândul său, CCIRO Italia și-a asumat angajamentul de a promova produsele și serviciile Poștei Române pe piața italiană, în mod special în cadrul comunității românilor din Italia. 


"Vom analiza posibilitatea de a transfera, în Italia, servicii precum plata pensiilor, transferul de bani la comisioane competitive, plata facturilor la utilitățile din România, plata taxelor și a impozitelor către statul român. De asemenea, ne dorim să punem la dispoziția românilor din Italia un serviciu de curierat pe modelul Poștei Ra- pide și să dezvoltăm alte produse și servicii dedicate acestei co-munități", a declarat Alexandru Petrescu, directorul general al Poștei Române.


Comentează știrea

Ana
25 iulie 2015
Job

Merita testat! De ce merita sa testezi si tu acest sistem prin care sa ajungi mai usor la castiguri suplimentare? Pentru ca activitatea e foarte simpla, o desfasori in timpul liber si nu ai nicio obligatie. Totul e mai usor decat crezi! Iti trimit mai multe informatii dupa ce imi ceri detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 29 Aprilie 2015
Stire din Social : Pașapoartele, aduse acasă de poștaș
Pagina a fost generata in 1.7748 secunde