Poșta Română. Concurs "Cărțile poștale îți arată lumea"

163
1
Poșta Română. Concurs

Articole de la același autor

Compania Națională Poșta Română organizează concursul național "Cărțile poștale îți arată lumea". Competiția presupune colecționarea a cât mai multe cărți poștale primite de către copii în timpul vacanței de vară (cu data poștei cuprinsă în perioada 1 iunie - 14 septembrie 2014) și se va încheia la data de 9 octombrie 2014, de Ziua Mondială a Poștei. 


Concursul se află la a doua ediție și se adresează tinerilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 18 ani. Premiile acordate câștigătorilor vor consta în sejururi la munte și, respectiv, la mare, în spațiile de cazare ale Poștei Române. Copiii vor avea posibilitatea de a fi însoțiți de părinți și de frați, dacă este cazul. 


Regulamentul și fișa de înscriere în concurs se pot descărca de pe site-ul Poștei Române, www.posta-romana.ro, iar formularele de înscriere în concurs pot fi expediate la Oficiul Poștal București 10, Căsuța Poștală 110, până la data de 26 septembrie 2014 (data limită a poștei).



Comentează știrea

Drew Brees Jersey
13 august 2014

Accompanying the book is a DVD that contains segments from all the interviews intercut with examples of the interactions under [url=http://www.welovenorthcoteroad.com/news.asp]Drew Brees Jersey[/url] Drew Brees Jersey

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9232 secunde