Poșta Română are un nou director general și o nouă organigramă

277
Poșta Română are un nou director general și o nouă organigramă - postaromanadirector-1507113182.jpg

Articole de la același autor

Consiliul de Administrație al Companiei Naționale Poșta Română, întrunit astăzi în prezența ministrului Comunicațiilor și Societății Informaționale, Lucian Șova, și-a ales președintele, în persoana lui Adrian Găvruța (secretar general adjunct al MCSI). De asemenea, a fost desemnat Comitetul de nominalizare și remunerare precum și Comitetul de audit, conform Ordonanței de Urgență 109/2011 cu modificările și completările ulterioare.

Totodată, CA a aprobat revocarea directorului general interimar al companiei, Rareș Stanciu. Director general interimar, pe o perioada de 4 luni, a fost numită Elena Petrașcu, până astăzi, director al Direcției Juridice și Reglementări din CNPR. În paralel, se desfașoară selecția pentru directorul general al companiei "Poșta Română", în conformitate cu OUG 109/2011 cu modificările și competările ulterioare.

Prima măsura luată în cadrul CA a fost mandatarea membrilor comisiei de negociere cu Sindicatul Lucrătorilor Poștali din România (SLPR) în vederea modificării prevederilor din Contractul Colectiv de Muncă referitoare la eliminarea indemnizației de conducere în cazul revenirii de pe o funcție de conducere pe una de execuție.

Tot în ședința CA de astăzi a fost aprobată și noua organigramă a CNPR prin care au fost desființate 56 de posturi de conducere (la nivel central), reprezentând o economie de 424.000 lei lunar la salariile de baza si 92.000 de lei lunar la indemnizațiile de conducere, din bugetul pentru salarii al companiei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8536 secunde