Portul Midia, închis din cauza vântului puternic

132
Portul Midia, închis din cauza vântului puternic - portinchisvant1453016807-1492670736.jpg

Articole recomandate

Portul Midia din județul Constanța rămâne închis joi dimineața din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, a vântului puternic, potrivit Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române.


Sursa citată a mai anunțat că, începând cu ora 07,30, au fost redeschise porturile Constanța-Nord, Constanța-Sud și Mangalia, care au fost închise miercuri seara.






























































TENIS / Serena Williams însărcinată




Jucătoarea americană de tenis Serena Williams este într-adevăr însărcinată a confirmat miercuri agentul său, la câteva ore după apariția unei poze lăsând să i se întrevadă sarcina, relatează AFP.




"Sunt bucuroasă să confirm că Serena așteaptă un copil la toamnă", a mărturisit Kelly Bush Novak Agenției France Presse.


Serena Williams, în vârstă de 35 de ani, mult timp lider mondial, a postat pe o fotografie a sa din profil, într-un costum de baie galben, cu burta proeminentă și cu mesajul "20 de săptămâni".


Serena Williams a șters fotografia după câteva minute.




În decembrie, Serena Williams și-a anunțat logodna cu Alexis Ohanian, cofondatorul platformei Reddit.


Faptul că va deveni mamă nu înseamnă totuși sfârșitul carierei sale, iar americanca s-ar putea inspira de la jucătoarea belgiană de tenis Kim Clijsters, care a revenit la 26 de ani, pentru a câștiga trei titluri de Mare Șlem.




















Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3749 secunde