Polaris a reluat ridicarea gunoaielor din Mangalia

285

Articole de la același autor

Polaris M Holding - Mangalia a reluat, ieri, prestarea serviciului de colectare și transport a deșeurilor la toate asociațiile care au înregistrat debite restante în perioada 2009 - 2017. 


"Această decizie s-a luat în urma întâlnirii dintre reprezentanți ai Primăriei Mangalia și ai asociațiilor de proprietari. În urma discuțiilor, compania Polaris M Holding și-a manifestat disponibilitatea de a soluționa problema sistării parțiale a serviciului de salubrizare. Astfel, Polaris M Holding a adus la cunoștință reprezentanților asociațiilor de proprietari planul de eșalonare a datoriilor prin care aceștia au posibilitatea de a încheia un angajament de plată în funcție de suma datorată. Dacă suma restantă nu depășește 10.000 lei, asociația are la dispoziție 60 de zile să-și achite datoria, iar dacă suma restantă depășește 10.000 lei, aceasta poate fi achitată în 90 de zile", explică Eduard Martin, administratorul Polaris. 


Deoarece o mare parte din reprezentanții asociațiilor de proprietari au dat curs medierii inițiată de compania de salubrizare și au semnat angajamentul de plată, iar unele asociații au reușit chiar să achite integral suma restantă, Polaris M Holding a reluat imediat serviciul de salubrizare la o perioadă de câteva ore de la semnarea angajamentului/ achitarea restanței. 


Pentru a evita ca astfel de situații să se repete în viitor, reprezentanții asociațiilor au fost informați despre obligativitatea de a achita facturile în 45 de zile de la facturarea serviciului de salubrizare, așa cum prevede legea 51/2006, republicată, alin (11). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3905 secunde