PLOILE AU FĂCUT RAVAGII LA CONSTANȚA / Străzi inundate, autoturisme luate de ape, oameni salvați din calea șuvoaielor

7366
1

Articole de la același autor

Avertizarea de vreme rea emisă de meteorologi, ieri, nu a rămas fără ecou. În cursul nopții, dispeceratul ISU Constanța a primit 55 de apeluri prin 112 care sesizau străzi, curți și beciuri inundate, pe raza municipiului Constanța, în Năvodari și Corbu.


Au fost salvate șase persoane din cinci autoturisme surprinse de apă, iar o persoană cu dizabilități a fost salvată din casă, de pe bdul 1 Mai, preluată de SMURD și transportată la spital. 


În total 33 de străzi au fost inundate, 28 de curți și opt beciuri. La nivelul ISU s-a activat grupa operativă care, împreună cu subofițeri din dispecerat, au direcționat cei 50 de pompieri din teren care au intervenit cu 10 autospeciale și 2 motopompe.


Pentru eficientizarea acțiunilor de răspuns, pe durata manifestării situațiilor de urgență, la nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Constanța a fost activată grupa operativă și suplimentate echipajele de intervenție.


Având în vedere informarea meteorologică de vreme rea care vizează toată țara, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a dispus unităților subordonate adoptarea măsurilor necesare pentru prevenirea și gestionarea producerii unor eventuale si situații de urgență 



Comentează știrea

costica
8 octombrie 2016
Ai alături o echipă ambițioasă!

Superoferta cu castiguri imediate! Iata in sfarsit o oferta noua, interesanta si profitabila prin care aveti posibilitatea reala de a castiga bani simplu, fara recrutari de oameni, fara batai de cap. Pur si simplu functioneaza! Va asteptam sa cereti mai multe detalii la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com http://bit.ly/29ypMJN

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 08 Octombrie 2016
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end, la Constanța
Pagina a fost generata in 1.4453 secunde