PLOI TORENȚIALE LA CONSTANȚA / Zeci de echipe RAJA, în acțiune

382
PLOI TORENȚIALE LA CONSTANȚA / Zeci de echipe RAJA, în acțiune - ploi-1475915267.jpg
În urma atenționărilor meteo, la nivelul SC RAJA SA s-au luat toate măsurile necesare pentru a se putea interveni cu promptitudine. 


Citește și PLOILE AU FĂCUT RAVAGII LA CONSTANȚA / Străzi inundate, autoturisme luate de ape, oameni salvați din calea șuvoaielor



Astfel, la nivelul municipiului Constanta, dar și în restul localitatilor de la nivelul județului vizate de ploi torențiale, au fost pregatite să intervină 46 de echipe de intervenție dotate cu wome, vidanje și pompe de mare putere - 25 în municipiul Constanta si 21 în restul județului. 


În municipiul Constanta, cantitatea de precipitatii căzută a fost de aproximativ 45l/mp. 


Până la această oră, din cauza ploilor, la dispeceratul societății s-au înregistrat 33 reclamatii venite din municipiul Constanta, cele mai multe vizând zonele: Faleză Nord - străzile Tabla Butii si Tabacarie; Delfinariu - strada Ahile Mihail; Centrala - străzile Cuza Vodă, Ștefan cel Mare, Ion Vodă și b-dul Ferdinand; Palas - străzile Veniamin Costache si Motilor; Poarta 6 - Strada Frigului; Coiciu - strazile Merisor, Izvor si Steagului; zona Dacia si b-dul 1 Mai. In orasul Navodari au fost inregistrate 4 reclamatii de pe strazile Midiei, Plopilor si Soseaua Consstantei, toate vizand sistemul de canalizare stradal.


Echipele de interventie au raspuns la toate aceste solicitari, iar la ora actuala toate sunt in curs de rezolvare.

"Facem un apel către toți abonații care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, pentru remedierea acestor situații într-un timp cât mai scurt să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății la numărul de telefon 0241.66.44.44."



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0979 secunde