Ploi și maxime de 1 grad Celsius, astăzi, la Constanța

156
1
Ploi și maxime de 1 grad Celsius, astăzi, la Constanța - ploisi-1422379244.jpg

Articole de la același autor

Chiar dacă meteorologii au anunțat temperaturi scăzute și chiar și ninsori, vremea a fost destul de blândă, în ultimele zile, la malul mării. Și se pare că în zilele următoare va fi din nou cald, cu valori termice peste cele normale pentru această perioadă a anului.
 
Doar astăzi, va fi ceva mai frig, la Constanța. Cerul va fi înnorat și vântul va sufla cu putere, dinspre nord. Sunt așteptate ploi slabe și temporare. Maxima termică abia va atinge 1, 2 grade. La noapte, va fi ger, iar ploile se vor transforma în lapoviță. Mâine, însă, se încălzește simțitor și va ieși soarele. Vor fi între 1 și 4 grade. Iar de vineri, vom avea chiar și 10 grade. 


În restul țării, astăzi, cerul va fi mai mult noros. Mai ales ziua, vor fi precipitații slabe, mixte local în sudul și sud-estul țării, unde vor fi condiții de polei și ninsori, izolat. În zonele joase de relief se va semnala ceață, pe arii restrânse dimineața și local noaptea, cu precădere în Moldova. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe litoral, iar în a doua parte a intervalului în zona montană înaltă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1 și 6 grade, iar cele minime se vor situa între -7 și 2 grade.


Comentează știrea

RODICA
28 ianuarie 2015
Cea mai extinsa oferta de lucru!

Cea mai extinsa oferta de lucru! Lucram deja cu foarte multi oameni! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Ianuarie 2015
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.4018 secunde