Ploi și furtuni, de la noapte, la Constanța. Meteorologii au emis cod galben

446
Ploi și furtuni, de la noapte, la Constanța. Meteorologii  au emis cod galben - vremeaploaieumbrela5-1464026499.jpg

Articole de la același autor

După două - trei zile mai liniștite, vremea se strică iar la malul mării. Meteorologii anunță multe ploi, furtuni și temperaturi ceva mai scăzute.

Administrația Națională de Meteorologie a emis deja o avertizare cod galben de instabilitate atmosferică accentuată și ploi însemnate cantitativ. Avertizarea intră în vigoare astăzi, la ora 15, și este valabilă până mâine seară, la ora 21. În acest interval, vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată în cea mai mare parte a țării. Vor fi averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului ce vor lua aspect de vijelie și pe arii restrânse grindină. În Moldova, Dobrogea, Transilvania, Maramureș, nordul și estul Munteniei, precum și în zona de munte, cantitățile de apă vor depăși local 20 - 25 de litri pe metru pătrat și, izolat, cu precădere în Carpații Orientali, 50 - 70 de litri pe metru pătrat.

În a doua parte a zilei de astăzi și la noapte, manifestări specifice instabilității atmosferice se vor semnala cu o intensitate mai mare și în centrul și sudul Munteniei, inclusiv în zona municipiului București.

Astăzi, la Constanța, cerul este parțial înnorat și vântul suflă cu putere, dinspre sud-est. Maxima termică va atinge 22 de grade Celsius. La noapte, sunt așteptate ploi însoțite de furtuni cu fulgere izolate. Vântul se va mai domoli. Termometrele vor indica minimum 13 grade.

Mâine, se va răci semnificativ, până pe la 19 grade și aversele își vor face apariția în cursul după-amiezii. Va ploua și joi, vineri și sâmbătă. De duminică, se mai încălzește și reapare soarele. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5585 secunde