Ploi abundente și maxime de 18 grade Celsius, astăzi, la Constanța!

286
Ploi abundente și maxime de 18 grade Celsius, astăzi,  la Constanța! - vreme-1476114474.jpg

Articole de la același autor

Ploile nu ne dau pace zilele acestea, la malul mării. Meteorologii au emis o informare de ploi însemnate cantitativ, în toată țara, inclusiv la Constanța, care a intrat în vigoare încă de azi noapte, de la ora 2, și este valabilă până joi dimineață, la ora 10.

Potrivit meteorologilor, aria ploilor se extinde treptat și va cuprinde majoritatea regiunilor. Ploile vor fi mai însemnate cantitativ la început în jumătatea sudică a teritoriului, iar începând din a doua parte a zilei de marți, 11 octombrie, mai ales în est, sud-est și la munte. Cantitățile de apă vor depăși 25 de litri pe metru pătrat și, local, 40 - 50 de litri pe metru pătrat, cu precădere în Moldova, nordul Munteniei și al Dobrogei, precum și în zonele montane.

Pe parcursul zilei de astăzi, la munte, precipitațiile vor fi mixte, apoi vor predomina ninsorile, în special la altitudini mai mari și mai ales în nordul Carpaților Orientali se va depune strat nou de zăpadă.

Vântul va avea intensificări temporare, cu viteze de până la 55 - 65 de km pe oră, îndeosebi în est și la munte, iar pe crestele montane înalte va depăși 70 - 80 km/h, viscolind ninsoarea.

La Constanța, ploile ajung în cursul zilei de astăzi și se anunță destul de abundente. Vântul va sufla cu putere, dinspre est. Maxima termică va atinge 18 grade Celsius. La noapte, aversele vor fi și mai abundente și termometrele vor indica minimum 16 grade.

Mâine, va fi mai ploua slab, dar va fi cald, cu valori termice cuprinse între 9 și 19 grade. De joi norii se mai risipesc, dar începe se să răcească, iar vineri va fi chiar frig, cu temperaturi între 6 și 13 grade. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Octombrie 2016
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end, la Constanța
Sâmbătă, 01 Octombrie 2016
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end, la Constanța
Vineri, 30 Septembrie 2016
Stire din Social : Vreme deosebit de caldă, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.5396 secunde