Platforme subterane de colectare a deșeurilor, în Mangalia

591
Platforme subterane de colectare a deșeurilor, în Mangalia - platformesubterane-1400688652.jpg

Articole de la același autor

Locuitorii municipiului Mangalia au scăpat de platformele de gunoi dintre blocuri și de mirosurile grele din verile călduroase. Polaris M Holding va inaugura, mâine, 40 de platforme subterane de colectare a deșeurilor în toată Mangalia. Este vorba despre o soluție modernă de gestionare și colectare a deșeurilor municipale și reciclabile. Astfel, noul sistem subteran îl va înlocui pe cel tradițional, unde containerele erau localizate la suprafață. Valoarea acestei investiții se ridică la 500.000 de euro și este suportată integral de firma de salubrizare Polaris. 


Modalitatea de funcționare a platformelor subterane constă în ridicarea containerelor, printr-o instalație hidraulică, la nivelul solului. Fiecare platformă conține patru containere, cu capacitate de 1,1 metri cubi fiecare, două pentru deșeuri reciclabile și două pentru deșeuri menajere. 


"Sistemul de colectare subteran pentru deșeuri reprezintă o modalitate inovatoare de a colecta deșeurile. Datorită etanșării containerelor la o adâncime de 1,80 metri, acest sistem face posibilă colectarea deșeurilor în condiții salubre și de protejare a mediului înconjurător. Sistemul împiedică accesul persoanelor care răscolesc prin containere după materiale reciclabile, este ferit de prezența rozătoarelor, a animalelor străzii, de vreme neprielnică, precum și de mirosul provenit de la deșeuri. Pe lângă toate aceste avantaje, sistemul beneficiază de un design care se integrează perfect în peisajul orașului", explică purtătorul de cuvânt al Polaris, Călina Spirea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6498 secunde