Plaja din Mangalia, curățată de școlari

193

Articole de la același autor

Elevii din Mangalia au fost foarte ocupați în acest week-end și nu cu jocurile sau cu învățatul. Asociația "Și eu pot", cu ajutorul elevilor de la Școala Generală nr. 3 și Liceul Tehnologic "Ion Bă-nescu", în parteneriat cu Primăria Municipiului Mangalia, au reluat star-tul campaniei de ecologizare a plajei Mangalia.

Acțiunea s-a desfășurat între zona Farul din Mangalia și plaja Diana, din stațiunea Saturn, iar locul de întâlnire al voluntarilor a fost gabara din portul turistic Mangalia. Voluntarii au fost echipați cu șepci, tricouri, saci și mănuși de protecție. La final, sacii plini cu deșeuri au fost colectați de o autogunoieră și transportați la stația de sortare în vederea reciclării, unde a avut loc separarea deșeurilor pe categorii și culori.

Prin această acțiune ecologică, elevii au avut posibilitatea de a expe-rimenta o activitate extrașcolară care sprijină protejarea mediului înconjurător. Elevii, alături de cadrele didac-tice au ecologizat această zonă pentru a demonstra că un mediu curat și sănătos se poate menține prin implicare personală. S-a strâns, în total, peste jumătate de tonă, din care fracția de deșeuri reciclabile a atins un procent de 80 la sută.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3922 secunde