Pirații din Caraibe, la Mamaia! Se deschide primul hotel tematic pe litoral

357
Pirații din Caraibe, la Mamaia! Se deschide primul hotel tematic pe litoral - hotelbicaz-1461342854.jpg

Articole de la același autor

Pirații din Caraibe acos-tează pe litoralul românesc. Joi, 28 aprilie, hotelul Bicaz Pirates Resort, de trei stele, din Mamaia se redeschide cu o nouă înfățișare. Reclasificat la trei stele, este primul hotel tematic de pe litoral cu un concept unic, în spiritul aven-turii, ideal pentru familiile cu copii.


Hotelul face parte din gru-pul Noy Business Tranzac-tions, condus de Cătălin Alexandrescu și va avea o tematică inspirată din seria "Pirații din Caraibe".


Astfel, complexul hotelier Bicaz Pirates Resort Mamaia 3*** și-a propus să aducă pe litoralul românesc un concept tematic nou, și anume "mai mult decât servicii hoteliere". Spațiile din interiorul hotelului sunt amenajate de poveste, în culori specifice, ce creează o atmosferă incendiară de aventură, mister și distracție.


Clienții Hotelului Bicaz Pirates Resort se pot bucura de programele interactive de entertainment, decorurile de poveste și locațiile tematice precum: miniclubul și locul de joacă pentru copii Parrot’s Land, Jack’s Bar și, nu în ultimul rând, Pirates Island, restaurant cu terasă pe malul mării redecorat în spiritul po-veștii cu pirați. 


Situat în nordul stațiunii Mamaia, pe plajă, lângă ho-telul Vega, Bicaz Pirates Resort are 158 de camere duble și opt apartamente și aduce un concept de succes, preferat de turiștii din întreaga lume, bazat pe faima și bucuria de a trăi a piraților. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5839 secunde