Piața Chiliei din Constanța, fără curent electric

195
Piața Chiliei din Constanța, fără curent electric - curent-1495038366.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care locuiesc în zona Chiliei nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore. 


Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, S.C. E-Distribuție Dobrogea S.A. - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor. 


Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 16, sunt afectați consumatorii de pe strada Baba Novac, blocurile BN9, BN11, întrerupere parțială, cei de pe strada Dragoslavelor, tronsonul delimitat de bulevardul Mamaia și strada Chiliei, de pe bulevardul mamaia nr. 231, bulevardul Mamaia nr. 221 - 223, bulevardul Mamaia între nr. 191 - 221, tronsonul delimitat de străzile Războieni și Dragoslavelor, întrerupere total, strada Pelicanului nr. 4, blocul AV36, scara C, întrerupere totală, și cei din zona Kamsas, de pe strada Baba Novac, blocul Bușu Dincă, blocul Gheorghe Dima4, blocul Gheorghe Dima 2, blocul Eduard Caudella 70A.


De asemenea, în același interval, sunt anunțate întreruperi în stațiunea Mamaia, la hotel Bavaria Blu și la terasa Marian. 


În restul județului, între orele 9 și 17, se oprește curentul în localitatea Vulturu, întrerupere totală, în localitățile Ciobanu, Miorița și Cloșca, întrerupere totală, în localitățile Călugăreni, întrerupere totală, și Ovidiu, întrerupere parțială. Tot între orele 9 și 17, vor fi întreruperi în localitatea Topraisar, pe străzile Dacia, Victoriei, Inului, Panseluței, Nucilor, Școlii, Crăiței și Bujorului, întrerupere totală, în localitatea Dunăreni, întrerupere parțială, în localitatea Ostrov, întrerupere parțială, precum și în localitatea Almalău, întrerupere totală. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5532 secunde