Petrecerea reducerilor la City Park Mall of Constanța

275
Petrecerea reducerilor la City Park Mall of Constanța - petrecereareducerilor-1485444569.jpg

Articole de la același autor

Luna ianuarie marchează debutul sezonului marilor reduceri de iarnă la City Park Mall, discounturile ajungând chiar și la 70 la sută. Deși sunt vizate, în principal, colecțiile de îmbrăcăminte și încălțăminte din colecția toamnă - iarnă 2016, participă inclusiv magazinele de cosmetice și parfumuri și câteva restaurante.

Laitmotivul acestei săptămâni este Super Sale Party! la City Park Mall, brandurile prezente în centrul comercial au pregătit clienților o multitudine de reduceri într-o seară perfectă de shopping. Sâmbătă, pe 28 ianuarie, între orele 16 și 19, în zona liftului panoramic de la nivelul întâi, este programată Super Sale Party, petrecerea find cadoul mall-ului pentru toți clienții care au făcut cumpărături în valoare de minimum 150 de lei.

Pentru a crea atmosfera de petrecere, City Park Mall îi așteaptă pe toți cei dornici cu hot drinks pentru a face față frigului de afară, pe acordurile relaxante ale Cvartetului Arpeggione. Și pentru că este reducerile sunt motiv de sărbătoare, toți participanții pot pleca cu o amintire frumoasă de la photobooth-ul special amplasat în zona de party de la nivelul întâi.

Brandurile prezente în centrul comercial oferă la prețuri promoționale produse de fashion și beauty, dar și de food, technology și alte servicii. La Tezyo avem până la 40% reducere, H&M a pregătit cele mai tentante promoții și cadouri pentru reducerile de iarnă, oferind o gamă de produse pentru toata familia, iar, la Marionnaud, clienții beneficiază de până la 40 % reducere la produsele favorite de frumusețe și îngrijire.

De asemenea, la Jolidon reducerile sunt de până la 70% reducere, la NYX până la 40% reducere, iar la Stefanel articolele de iarnă au prețuri reduse cu până la 50%, la fel ca și la C&A. Până la 1 februarie, clienții Adidas au parte de reduceri de 30% la o serie de articole selectate, iar magazinul de cosmetice PUPA își așteaptă clienții cu reduceri de 20% la articolele care nu se află în promoție, pentru posesorii de card. Quickmobile oferă reduceri de până la 70%, Benvenuti are sute de articole din colecția toamnă – iarnă reduse cu până la 55 %, la Tom Tailor toate articolele de iarnă sunt cu prețuri mai mici de până la 50%, la fel ca și la Seroussi, în timp de la Sport Vision sunt reduceri de până la 70% la geci, hanorace, pantofi sport, ghete și accesorii de iarnă și la Mothercare reduceri de până la 30% pentru jucării și de până la 50% pentru articole vestimentare și puericultură

Campania reducerilor de iarnă continuă până la sfârșitul lunii februarie. Mai multe informații despre evenimentul special organizat de City Park Mall cu ocazia reducerilor de iarnă și toate ofertele prezentate sunt disponibile pe site-ul https://city-park.ro/ și pe pagina de Facebook a centrului comercial.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2544 secunde