Peste o mie de solicitări la Ambulanță în București și Ilfov

313
Peste o mie de solicitări la Ambulanță în București și Ilfov - amb-1310377817.jpg

Articole recomandate

Peste o mie de solicitări au fost înregistrate la Serviciul de Ambulanță al Municipiului București-Ilfov, dintre care 599 de urgențe, de duminică, ora 7.00, până luni, ora 7.00, a declarat pentru Agerpres, dr. Alis Grasu managerul instituției.

Dintre aceste solicitări, 15 au fost pentru persoane căzute în stradă, 128 pentru sincope și lipotimii, a menționat dr. Grasu.

Potrivit acesteia, numărul de astfel de solicitări este mai mic față de acum doi - trei ani.

Managerul ambulanței atrage atenția asupra faptului că cetățenii trebuie să se protejeze în aceste zile, având în vedere și nivelul ridicat al radiațiilor.

"Este indicat să nu umblăm prin soare în intervalul 11,00 - 18,00. Dacă nu este posibil, trebuie luate măsuri de protecție, să purtăm îmbrăcăminte de culoare deschisă, amplă, care acoperă mâinile și picioarele, pălării sau umbrele, ochelari de soare, să consumăm cât mai multe lichide, fructe, legume, să nu consumăm băuturi excitante, grăsimi, dulciuri. O atenție sporită trebuie să aibă bolnavii cronici, bătrânii, copiii. Este indicat să facem mai multe dușuri la temperatura corpului, iar aerul condiționat că nu fie mai jos de 5 grade față de temperatura de afară", a precizat dr. Alis Grasu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.0981 secunde