Persistă gerul la Constanța. Astăzi, maximum 0 grade Celsius

204
Persistă gerul la Constanța.  Astăzi, maximum 0 grade Celsius - persistagerul-1417021735.jpg

Articole de la același autor

Mai avem câteva zile de tem-peraturi foarte scăzute pentru această perioadă. Gerul nu se lase dus prea ușor și, în ciuda câtorva raze de soare, va fi foarte frig, după care vor începe ploile și este posibil să și ningă.

Astăzi, la Constanța, cerul este mai mult senin, vântul suflă slab, dinspre nord-vest, iar maxima termică va atinge doar 0 grade Celsius. La noapte, se vor aduna câțiva nori, dar va fi ger, cu minimum -3 grade în termometre. Mâine, se va înnora și mai mult, dar temperaturile vor mai crește cu 2 - 3 grade, atât pe timpul zilei, cât și noapte. Sunt așteptate însă câteva averse, spre seară. Precipitații mixte sunt așteptate și în week-end, când se vor înregistra între și 3 grade.

Și în restul țării, astăzi, vremea se menține rece, chiar deosebit de rece în regiunile extracarpatice. În cursul zilei cerul va fi temporar noros și izolat se vor semnala precipitații slabe, mai ales fulguieli, în zona subcarpatică a Moldovei și Munteniei, precum și în Oltenia și Dobrogea. În cursul nopții înnorările se vor accentua în jumătatea de sud-vest a țării și vor cădea precipitații mixte în Banat, local în Crișana și, posibil, în Oltenia, favorizând producerea de polei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 23 Noiembrie 2014
Stire din Social : ANM. Cum va fi vremea azi, la Constanța
Pagina a fost generata in 2.3283 secunde