Peninsula Constanța, fără curent electric

169
1
Peninsula Constanța, fără curent electric - curent-1453829138.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care locuiesc în zona peninsulară și în zona Tăbăcărie nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore.

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC Enel Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor.

În municipiul Constanța, între orele 8 și 16, sunt afectați consumatorii de pe strada Constantin Brătescu, iar între orele 8 și 17, cei din zona Tăbăcărie, cu străzile Unirii, Oleg Danovski, Libertății, Institutor Titorian, Nouă, Ion Vodă, Petru Vulcan, Timișana, Dobrogei, Ion Rațiu, Turda și bulevardul Mamaia, între numerele 114 și 142, precum și cei din zona peninsulară, cu străzile Cristea Georgescu, Grigore Tocilescu, Horea, bulevardul Regina Elisabeta și strada Remus Opreanu - întrerupere totală.

În restul județului, între orele 8 și 20, sunt anunțate întreruperi în localitatea Horia, inclusiv sediul Con-siliului Local, Școala și Poliția - între-rupere totală și, între orele 8 și 18, în localitatea Viroaga - întrerupere parțială, și în localitatea Murfatlar, cu străzile Fântâniței și Nicolae Iorga - întrerupere totală. 

Comentează știrea

mihaela
27 ianuarie 2016

sunt minciuni sfruntate, in Piata Ovidiu de 20 de zile se intrerupe curentul de 3,4 ori pe zi si ni se spune, ca nu se poate repara, deoarece italianul nu are bani sa faca reparatiile necesare, este bataie de joc, am inteles ca si primaria este vinovata de acest lucru. Speram sa se rezolve cat mai repede si fara minciuni

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5345 secunde