Pedigree și Whiskas împreună cu Carrefour ajută câinii și pisicile fără stăpân din adăposturi

663
Pedigree și Whiskas împreună cu Carrefour ajută câinii și pisicile fără stăpân din adăposturi - ajutaanimaleledinadaposturi-1396445759.jpg

Articole recomandate

Carrefour România împreună cu Mars, producătorul Pedigree și Whiskas, lansează mâine, 3 aprilie, campania "Ajută animalele din adăposturi", prin care clienții lanțului de magazine pot dona mâncare pentru animalele fără stăpân.  


Proiectul se adresează tuturor clienților Carrefour care își doresc să doneze hrană specializată animalelor fără stăpân aflate în adăposturile din 9 orașe din România: Brașov, București, Buzău, Cluj, Constanța, Focșani, Iași, Oradea, Pitești.


Adăposturile sunt selecționate cu sprijinul asociației pentru protecția animalelor GIA, sunt verificate din punct de vedere al condițiilor de funcționare și adăpostesc animale sterilizate, vaccinate, pregătite pentru adopție.


În magazinele Carrefour participante la campania "Ajută animalele din adăposturi", clienții vor putea dona mâncare pentru animale în urnele special create, aflate după casele de marcat.


Toate produsele astfel strânse vor fi direcționate către un adăpost din fiecare oraș participant. Lista magazinelor implicate în campanie: Carrefour București Băneasa, Carrefour București Berceni, Carrefour București Colentina, Carrefour București Colosseum, Carrefour București Militari, Carrefour București Orhideea, Carrefour București Vitantis, Carrefour Buzău, Carrefour Cluj, Carrefour Constanța, Carrefour Focșani, Carrefour Iași Era, Carrefour Iași Felicia, Carrefour Oradea Era, Carrefour Oradea Lotus, Carrefour Pitești.


Despre Mars România:


MARS ROMÂNIA este o divizie a Mars Incorporated și, în același timp, un pilon important al companiei în regiunea Europei Centrale și de Est. Prezentă pe piața locală încă din 1994, compania a cunoscut în ultimii ani una din cele mai accelerate dezvoltări din rândul companiilor FMCG de pe piața europeană. Mars Incorporated este unul dintre cei mai mari producatori de alimente din lume, incluzând cea mai mare companie de produse pentru animale de companie din lume, cu mărci precum PEDIGREEŸ, ROYAL CANINŸ și WHISKAS Ÿ.


Despre Carrefour


Cu peste 9.900 de magazine în 33 de țări, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul 1 în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour se afirmă ca un partener zilnic pentru peste 25 de milioane de clienți din Europa, Asia și America Latină. 
În România, Grupul Carrefour numără 166 magazine dintre care 25 hipermarket-uri "Carrefour", 79 supermarket-uri "Market", 61 magazine de proximitate "Express" și un website de comerț online: www.carrefour-online.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 21 Februarie 2014
Stire din Cetățenești : Colțul constănțeanului supărat
Vineri, 07 Februarie 2014
Stire din Cetățenești : Cum se protejează câinii de răceală
Pagina a fost generata in 0.7808 secunde