Parcul Tăbăcărie, luminat de Ziua Pământului

428

Articole de la același autor

Constănțenii sunt invitați, săptămâna viitoare, să sărbătorească Ora Pământului, în Parcul Tăbăcărie. Evenimentul este organizat de Mare Nostrum și se va desfășura sâmbătă, 25 martie, între orele 20.30 și 21.30. 


Astfel, pe aleile parcului, în zona situată între City Park Mall și restaurant, veți putea vedea mii de lumânărele aprinse și vă veți putea bucura de o oră de relaxare, în aer liber. 


"Scopul acțiunii este să promovăm comportamentele prietenoase cu mediul, economia de energie electrică, precum și alte opțiuni de petrecere a timpului liber, fără impact negativ asupra naturii. Atenție, însă, participanții la eveniment sunt rugați să lase lampioanele acasă. Este strict interzisă lansarea lor în parc. Este cel mai nepotrivit loc pentru a lăsa surse de foc necontrolat!", explică reprezentanții Mare Nostrum. 


De asemenea, constănțenii care nu vor putea veni în parc sunt încurajați să renunțe la a consuma energia electrică pentru o oră, să stingă luminile și să scoată toți consumatorii din priză. 


Ora Pământului este sărbătorită în fiecare an, în luna martie, în întreaga lume. Anul acesta, evenimentul se va desfășura sub motto-ul "Dăruiește naturii energia ta!". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Decembrie 2016
Stire din Social : Mare Nostrum promovează Crăciunul Eco
Vineri, 16 Decembrie 2016
Stire din Social : Mare Nostrum promovează Crăciunul Eco
Pagina a fost generata in 0.4235 secunde