Șomerii și pensionarii își primesc banii mai devreme

424
Șomerii și pensionarii  își primesc banii mai devreme - plati-1491839012.jpg

Articole de la același autor

Atât șomerii, cât și pensionarii își vor primi luna aceasta banii mai devreme. Având în vedere apropierea Sărbătorilor Pascale, achitarea drepturilor acordate beneficiarilor din sistem se va face începând cu săptămâna aceasta.

Ca urmare, plățile în cazul persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă se va realiza la domiciliul beneficiarilor în perioada 11 - 14 aprilie, iar la oficiul poștal până pe data de 25 aprilie. De precizat că devansarea este valabilă și pentru beneficiarii care își primesc drepturile privind asigurările pentru șomaj prin virament bancar. În ceea ce-i privește pe pensionari, ei vor intra în posesia banilor cu două zile mai devreme decât de obicei, pentru a se putea bucura de Paște.

Plata pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi cu caracter special, care se achită odată cu pensiile, prin poștă, se va efectua în intervalul 12 - 26 aprilie, la domiciliul beneficiarilor. Persoanele avizate la domiciliu, își pot ridica pensiile până în data de 27 aprilie, de la ghișeele subunităților poștale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 29 Martie 2017
Stire din Economie : Economia, pe scurt
Pagina a fost generata in 1.2476 secunde