Ocazie unică pentru șoferii de TIR. Salariu de 2.000 de euro, plus bonusuri, în vestul Europei

2203
Ocazie unică pentru șoferii de TIR.  Salariu de 2.000 de euro, plus bonusuri, în vestul Europei - diaauto1-1478020217.jpg

Articole de la același autor

Grație parteneriatului dintre școala de șoferi Dia Auto și SC Henrik Hansen SRL, o societate care angajează șoferi de TIR, conducătorii auto profesioniști au o nouă ocazie de a avea un venit garantat, cu mult peste media salariului minim în România. Tot ceea ce vă trebuie este un permis de categoria C și E, dar și atestate profesionale de transport marfă și ADR.

Salarizarea este cuprinsă între 1.700 și 2.000 de euro, cu posibilitatea de creștere. Pe lângă acest salariu, este plătită munca fizică. Spre exemplu, dacă se lucrează la prelată, pentru decopertare sau pentru manipularea mărfii, se plătesc bonusuri semnificative, pe lângă salariul de bază.

"Există de lucru pe containere și prelată. Dacă doritorii sunt cunoscători de o limbă străină, ar fi foarte bine, dar asta nu este neapărat necesar, întrucât se poate învăța și pe parcurs. Se caută șoferi pentru Germania, Danemarca și Suedia. Contractul de muncă este înregistrat în România, cu toate asigurările și taxele plătite în țară. Se lucrează

3 luni și apoi au o lună liberă. Contractul este pe o perioadă nederminată", a precizat Niculae Dicu, directorul Școlii de șoferi DIA Auto.

Începătorii vor avea o perioadă de 2 săptămâni în care vor circula cu un specialist care-i va îndruma, în timp ce șoferii experimentați nu vor avea nevoie de nicio zi de pregătire. Camioanele cu care se va circula sunt Euro 6, sunt dotate cu frigidere și spații de odihnă. Doritorii trebuie să știe că nu sunt percepute taxe de angajare, iar toate cheltuielile, inclusiv transportul, sunt asigurate de către angajator.

Mai multe relații puteți obține la sediul școlii Dia Auto sau la numărul de telefon 0722/892.603. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.075 secunde