ȘOCANT / Un copil adoptat a fost înapoiat de părinți după șase luni. Motivul este incredibil

7915
1
ȘOCANT / Un copil adoptat a fost înapoiat de părinți după șase luni. Motivul este incredibil - maxresdefault-1485332484.jpg

Articole recomandate

Un copil adoptat de o familie din Botoșani a fost dus înapoi la orfelinat după doar șase luni. Motivul este unul care i-a surprins pe autorități. Cei doi soți nu se puteau obișnui cu viața de părinte. 


Cei doi părinți trecuseră toate testele obligatorii și susțineau că își doresc foarte mult un copil. Bărbatul este profesor universitar, iar soția sa medic.


După doar o jumătate de an, cei de la Direcția Copilului au avut parte de o surpriză. Cei doi soți au venit și au spus că nu mai vor copilul. Aceștia au spus că nu se pot adapta la viața de părinte. Mai mult, cei doi spun că pentru a crește un copil trebuie să renunțe la toate tabieturile lor.




Comentează știrea

Radu
25 ianuarie 2017
IMBECILIII

Nu pot sa spun decat ca sunt niste IMBECILI NOTORII si ar trebui sa fie pedepsiti drastic ... chiar si cu inchisoare cu executare. Ce aici suntem cu o pereche de pantofi care o returnam dupa 29 de zile ??? Sper sa duca o viata anosta si toti prietenii lor sa ii respinga din cauza faptei pe care au facut-o.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2921 secunde