O nouă tranșă de bilete de tratament pentru pensionari

351

Articole de la același autor

Pentru cea de-a doua serie din luna iulie, sunt disponibile la Casa Județeană de Pensii 469 de bilete de tratament pentru bătrâni, din care 70 sunt gratuități. Acestea sunt valabile în următoarele stațiuni: 1 Mai, Amara, Geoagiu, Moneasa, Pucioasa, Sărata Monteoru, Slănic Prahova, Sângeorz, Târgu Ocna, Vălenii de Munte. 


De la începutul anului și până în prezent, 8.000 de pensionari și-au depus dosarele la CJP pentru a solicita un loc în stațiunile montane sau de pe litoralul românesc. 


Ca și până acum, bătrânii care doresc să intre în posesia unui bilet de tratament trebuie să completeze și să depună o cerere tipizată la sediul CJP, însoțită de mai multe documente. Dintre acestea, amintim: cupon de pensie, recomandare de la medicul de familie, adeverință pentru veteranii de război. 


În plus, solicitanții biletelor de tratament trebuie să prezinte și o trimitere de la medic care, obligatoriu, trebuie să aibă înscris numărul contractului de asigurare pe care l-a încheiat doctorul cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate. 


Prețurile biletelor sunt foarte convenabile, deoarece bătrânii plătesc pentru un sejur de 16 zile doar 50% din suma înscrisă pe cuponul de pensie. Totodată, solicitanții trebuie să menționeze în cererea pentru acordarea biletelor maximum trei locații. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0256 secunde