Nu! violenței și abuzului asupra copiilor, DA! respectării drepturilor acestora!

260
1
Nu! violenței și abuzului asupra copiilor, DA! respectării drepturilor acestora! - nuviolentei-1479485954.jpg

Articole de la același autor

Centrul Multifuncțional de Asistență Socio-Medicală din Cumpăna va găzdui, duminică, pe 20 noiembrie, o amplă dezbatere pe tema violenței împotriva copiilor. Evenimentul, intitulat "NU! violenței și abuzului asupra copiilor, DA! respectării drepturilor acestora", este organizat de Primăria și Consiliul Local Cumpăna, în parteneriat cu F.I.C.E. România, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Colegiul Național al Asistenților Sociali - Sucursala Teritorial Constanța, Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională Constanța și Tribuna Învățământului.

Dezbaterea este prilejuită de Ziua internațională a Drepturilor Copilului, serbată pe 20 noiembrie. Vor fi prezenți prof. Toma Mareș, președintele F.I.C.E România, reprezentanți ai ISJ, ai Agenției Naționale Antidrog, ai Agenției Naționale împotriva Traficului de Persoane, cadre didactice, asistenți sociali, psihologi și specialiști în domeniul protecției copilului.

Se va discuta despre definirea abuzului și a neglijării, modalități și forme de abuz și neglijare, factori favorizanți ai abuzului, categorii de abuz, semne de recunoaștere a copilului abuzat și drepturile copiilor.

Comentează știrea

DODO
19 noiembrie 2016
NU !

sa eradicam urgent cauzele : lipsa educatiei ,alcoolismul si ca derivata -SARACIA !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2911 secunde