Nu arunca dozele de aluminiu pe plajă! Vei primi suc și bere gratis

600
Nu arunca dozele de aluminiu  pe plajă!  Vei primi suc  și bere gratis - nuaruncadozele-1434382772.jpg

Articole de la același autor

În perioada iulie - august, pe plaja Cleopatra din stațiunea Mamaia, se va desfășura campania de colectare a dozelor de aluminiu de pe plajă, Extra-vaCANza 2015 - ediția a III-a. Eveni-mentul este organizat de Every Can Counts Romania (www.everycancounts.ro), program european dedicat colectării dozelor.

Scopul campaniei este de informare și conștientizare a turiștilor cu privire la importanța colectării și reciclării dozelor din aluminiu. Prin această inițiativă se dorește promovarea reciclării dozelor de băutură, contribuind totodată la protejarea mediului înconjurător, economisirea resurselor și energiei, în beneficiul nostru și al generațiilor viitoare.

Activitățile ce se vor desfășura pe parcursul a trei weekend-uri (10-12 iulie, 24-26 iulie, 31 iulie - 2 august) constituie un îndemn către turiști de a păstra plaja curată și de a nu mai arunca dozele în locuri neamenajate. Ei sunt invitați să păstreze dozele din aluminiu după consumarea conținutului și să vină cu cel puțin 15 doze pe plajă, la cortul EveryCanCounts, unde vor primi în schimb o doză plină cu bere, suc sau energizant.

Organizatorii au pregătit și sesiuni de painting pentru copii, campionat de fotbal pentru tătici și jocuri surpriză. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4327 secunde