"Noi suntem singura lui speranță!" Vladimir duce o luptă între viață și moarte!

311

Articole de la același autor

Vladimir Bivol, în vârstă de doar 8 ani, a fost diagnosticat cu Tumora Wilms (Nefroblastom), un tip de cancer renal rar care îi poate pune oricând viața în pericol. Băiatul a fost transferat de urgență în Istanbul, la Spitalul Medical Park, unde a și fost operat, însă lupta pentru a învinge cumplita maladie este departe de a se fi încheiat.

Copilul este nevoit să urmeze un tratament foarte important, constând în ședințe de chimioterapie, menite să elimine și ultimele celule cancerigene rămase, astfel încât riscul de recidivă să fie minim. Costurile pentru tratament depășesc, însă, cu mult posibilitățile familiei, Vladimir având nevoie de 90.000 de Euro pentru a parcurge procesul până la final. Până în prezent, în campaniile de strângere de fonduri efectuate atât în România, cât și în Republica Moldova, s-au strâns donații în valoare de 25.000 Euro.

"Boala de care suferă Vladimir reprezintă 6% dintre totalul tumorilor solide și 95% din tumorile maligne renale și afectează, în special, copiii. Nu este cunoscut încă motivul care duce la apariția tumorii însă, din câte am înțeles de la doctori, cancerul începe să se formeze atunci când copilul este încă în uter, ca urmare a faptului că unele celule ale rinichilor nu se dezvoltă în mod corespunzator. Celulele anormale se multiplică în starea lor primară și formează o tumoră, care este de obicei detectabilă la vârsta de trei sau patru ani. Atât noi, cât și prietenii noștri din Republica Moldova, de la Fundația "Sfântul Gheorghe", ducem o luptă contracronometru pentru a strange fondurile necesare pentru a acoperi costurile ședințelor de chimioterapie.

Când a ajuns în Turcia, Vladimir era în stare gravă, iar medicii au reușit să îi extirpe tumora malign care îi putea pune viața în pericol în orice moment. Pentru a finaliza procesul de vindecare, Vladimir trebuie să urmeze o serie de ședințe de chimioterapie care, sperăm noi, să îi salveze viața. Băiatul este foarte încrezător, puternic și se roagă în fiecare zi ca viața lui să fie salvată și să se întoarcă acasă cu bine. Noi suntem singura lui speranță", declară Vlad Plăcintă, președintele Asociației "Salvează o inimă".

Cum putem dona pentru Vladimir?


Cine vrea să contribuie la salvarea lui Vladimir, poate dona 2 Euro prin transmiterea unui simplu SMS la 8832, cu textul "Vladimir". Fiecare mesaj trimis înseamnă o șansă în plus pentru sănătatea și viitorul băiatului. De asemenea, donațiile pot fi făcute și online, pe https://salveazaoinima.ro/campaigns/vladimir-bivol/, prin transfer bancar, în conturile Asociației "Salvează o inimă": RO05BTRL00701205W82870XX (cont în lei), RO28BTRLEUR CRT00W8287001 (cont în Euro), RO68BTRLUSDCRT00W8287001 (cont în dolari). 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 16 Ianuarie 2017
Stire din Social : Un nou director la DSV Constanța!
Luni, 16 Ianuarie 2017
Stire din Social : Cumpăna a rămas fără apă!
Pagina a fost generata in 1.1195 secunde