Mirciștii fac curățenie pe plaja Modern din Constanța

235
Mirciștii fac curățenie pe plaja Modern din Constanța - mircistiiecologizareplaja-1428508541.jpg

Articole de la același autor

Penultima zi de "Școala altfel" îi prinde pe elevii Colegiului Național "Mircea cel Bătrân" pe plajă. Ei nu ies însă la bronzat, ci să facă curățenie pe plaja Modern din Constanța. Acțiunea se va desfășura începând cu ora 9 și este organizată în parteneriat cu Polaris M Holding. Aceasta îi echipează pe copii cu saci pentru depozitarea deșeurilor, mănuși de protecție, șepci și tricouri. După încheierea acțiunii, sacii plini cu deșeuri vor fi transportați la stația de sortare, unde va avea loc separarea lor pe două fracții: fracția reciclabilă va rămâne la stația de sortare în vederea reciclării, iar fracția nereciclabilă va fi transportată la rampa ecologică.

"Responsabilitatea socială față de mediul înconjurător nu mai este de mult timp o simplă alegere, ci a devenit o obligație pentru companiile care doresc să aducă valoare comunității în care activează. Principiile sustenabile pe care încercăm să le urmăm se regăsesc în activitatea desfășurată zilnic: prin investițiile în gestionarea responsabilă a deșeurilor, prin achiziționarea de mașini cu o normă de poluare foarte scăzută. Toate aceste demonstrează că protejarea mediului înconjurător rămâne o prioritate pentru compania noastră", a declarat Adrian Picoiu, director Polaris M Holding.

Această acțiune este inclusă în competiția "Orașul reciclării 2015", campanie ce beneficiază de suportul Primăriei Municipiului Constanța, SC Eco Rom Ambalaje și Polaris M Holding. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3554 secunde