Mii de constănțeni au de recuperat bani de la stat. VEZI AICI DACĂ TE NUMERI PRINTRE EI. LISTA COMPLETĂ

8250
30
Mii de constănțeni au de recuperat bani de la stat. VEZI AICI DACĂ TE NUMERI PRINTRE EI. LISTA COMPLETĂ - fondmiideconstanteni-1415729149.jpg

Articole de la același autor

Indemnizații de creșterea copilului, alocații, stimulente și alte ajutoare sociale așteaptă de ani de zile să fie ridicate de beneficiari. În mod surprinzător, deși românii sunt primii atunci când au de primit bani de la stat, în visteria Agenției Județene pentru Plăți și Prestații Sociale Constanța zac zeci de mii de lei, neridicați de beneficiari.

În această situație sunt, în prezent, aproape 4.500 de locuitori ai județului Constanța. Unii dintre ei nici măcar nu știu despre ce ajutor este vorba sau au uitat că au de luat bani, alții au trecut la cele veșnice, între timp. Agenția Județeană pentru Plăți și Prestații Sociale a publicat o listă a tuturor celor care au de ridicat diferite sume. Aceștia sunt chemați la sediul AJPIS, din strada Decebal nr. 13 C, în clădirea Casei de Pensii, în vederea intrării în posesia beneficiilor sociale.

"Este vorba despre diverse beneficii sociale, cum ar fi alocațiile pentru copii, indemnizații sau stimulente, care nu au mai fost ridicate în ultimii trei ani. Îi așteptăm pe toți cei care se regăsesc pe listă sau știu că au de luat diferite sume", a declarat, pentru "Cuget Liber", Mariana Fătu, purtătorul de cuvânt al AJPIS Constanța.

După trei ani, sumele se prescriu

Principala cauză pentru care nu au fost ridicate sumele respective este lipsa beneficiarilor de la domiciliu. Cele mai multe mandate neachitate provin de la alocația de stat, alocația de susținere a familiei și venitul minim garantat. În numeroase cazuri, be-neficiarii nu au fost găsiți acasă de poștaș. Cum legea prevede ca aceste sume să fie acordate doar persoanelor care beneficiază de aceste drepturi, plățile nu se pot efectua. La trei mandate returnate se sistează plata.

Potrivit legislației în vigoare, bene-ficiarii pot să-și ceară drepturile într-o perioadă de cel mult trei ani. Res-pectiva prevedere presupune păs-trarea drepturilor în evidența contabilă pe toată această perioadă. Dacă în cei trei ani beneficiarii nu și-au ridicat drepturile cuvenite se procedează la prescripția acestora.

Cerere în scris, la sediul AJPIS

Pentru a putea ridica sumele restante, toți cei care se regăsesc pe lista creditorilor AJPIS, trebuie să com-pleteze o cerere prin care să solicite dreptul respectiv.

Vezi AICI cine sunt constănțenii care au de recuperat bani de la stat



Comentează știrea

30 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
Claudiu
12 noiembrie 2014
anaf

sunt persoane carora li s-a pus sechestru pe salariu de catre anaf pentru ca cei de la AJPIS au comunicat eronat anafului ca s-au incasat indemnizatii de crestere a copilului mai mult decat trebuia. Iar dupa su recunoscut greseala facuta , dar ANAF nu ridica sechestrul pana la recuperarea banilor. Si nimeni nu raspunde pentru aceste greseli. Asta e Romania

Constantean
12 noiembrie 2014
129 pagini !!!

De ce nu i-ati aranjat IN ORDINE ALFABETICA ? A, B, C,....

admirator
12 noiembrie 2014
de ce nu au anuntat

pe cei in drept, acasa?

admirator
12 noiembrie 2014
nici programele

nu sunt compatibile cu toate pc-urile! sa trimita instiintari acasa!

admirator
12 noiembrie 2014
ei stiu ca toti

cei care au de luat bani au pc? nesimtire pe fata. furt organizat de adm. publica! Parchetul nu se sesizeaza?

Eu
12 noiembrie 2014
De ce ati dat adresele?

Cred ca era normal sa afisati doar lista nominala a persoanelor care au de recuparat bani si in ordine alfabetica. Nu este normal sa afisati adresele oamenilor. Si-au dat ei consintamantul sa faceti publice adresele?

felicia
12 noiembrie 2014
Cele mai noi locuri de munca!

Seriozitate maxima! Contract legal si incheiat imediat! Au inceput primele plati! Foarte multi oameni lucreaza deja cu noi! NU e joc piramidal si NU e MLM! Cei care au inceput activitatea sunt foarte multumiti! Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Va trimitem detalii dupa ce expediati textul "Info" la adresa de email: [email protected].

Lili
13 noiembrie 2014
129 pag

Apasa ctrl F si scrie in casuta aia numele.

Răspuns la: 129 pagini !!!
Adăugat de : Constantean, 12 noiembrie 2014
De ce nu i-ati aranjat IN ORDINE ALFABETICA ? A, B, C,....
freakkk
13 noiembrie 2014
lista

inteligent raspuns.bravo

Răspuns la: 129 pag
Adăugat de : Lili, 13 noiembrie 2014
Apasa ctrl F si scrie in casuta aia numele.
confi
13 noiembrie 2014
noutati

Va oferim pe loc contract legal! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi! Au fost acordate si primele plati! Avem dovada disponibila pentru toti! Oferim si cerem seriozitate maxima! NU e joc piramidal si NU e MLM! Cautam operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi, cu un castig de 300 dolari lunar. Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

30 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2749 secunde