Marea Neagră, adusă în Parcul Tăbăcărie

207
Marea Neagră, adusă în Parcul Tăbăcărie - descoperamareaneagra-1438013671.jpg

Articole de la același autor

Marea Neagră reușește mereu să ne uimească. Pentru a o cunoaște mai bine și a ne bucura de frumusețea sa nețărmurită, organizația non-guvernamentală Mare Nostrum ne invită mâine, la o expoziție inedită.


Constănțenii, dar și turiștii au șansa să descopere Marea Neagră în imagini, de la ora 19,00, în Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie.


"Prin intermediul poveștii create de noi, în cadrul acestei expoziții interactive de panouri, dorim să îi apropiem mai mult pe cetățeni de mare, prin desco-perirea viețuitoarelor, speciilor invazive, beneficiilor mării, delfinilor existenți în Marea Neagră. Obiectivul acestei expoziții interactive de panouri este de a îi face pe cetățeni să conștientizeze necesitatea prote-jării mediului înconjurător, în special al Mării Negre", explică purtătorul de cuvânt al Mare Nostrum, Cecilia Pătrăhău.


Această expoziție de panouri face parte din proiectul "Educație pentru Marea Neagră". Durata proiectului este de 16 luni, mai 2014 - septembrie 2015, iar costurile sale totale se ridică la 70.875,33 euro, din care valoarea finanțării nerambursabile este de 63.787,98 euro și este finanțat prin granturile SEE 2009 - 2014, în cadrul Fondului ONG în România.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 05 Iunie 2015
Stire din Social : Muzeul deșeurilor, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.5066 secunde